Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola


Ha ezt az üzenetet látja, akkor a böngészőjében frissítésre szorul a Flash plugin.
Ma 2018. február 23., péntek Alfréd napja van.
HÍREK

TANÉVNYITÓ 2017
2017. szeptember 8.

2017. 09. 01-én reggel Háromi Jenő igazgató köszöntötte az iskolába érkező diákokat, külön kiemelve az újonnan érkező első osztályosokat. Egy mesével illusztrálta a leendő „mesterségek” megtanulásának lehetőségét, amelyre az iskola, mint az intézményes nevelés színtere a legjobb. Így már elsősök is „elkezdhetik megtanulni a saját tudományukat”!  „Mi, tanítók, tanárok szüleitekkel együtt fogjuk végigizgulni a következő nyolc esztendő csodáját…”

Az ünnepély második részében a felsőbb évfolyamos tanulókhoz szólt az intézmény vezetője. Egy történettel célzott arra, hogy eredményesebb a folyamatos rendszeres tanulás, mint az egyes alkalmakra történő ismeretszerzés.

Bemutatásra kerültek az új kollégák:

  • Hainisch Beatrice a 2. osztályban kezdi pedagógus pályáját;
  • Vasi Sándor Györgyné (Ilona) gyógypedagógiai asszisztensként segíti a tanulás folyamatát;
  • Holecz Zsuzsanna alsó tagozaton angol nyelvből;
  • Kökény Adrienn tanítóként segíti az alsó tagozat munkáját.

Intézményünk a nyár folyamán részben megújult. A Sárvári Tankerületi Központ több mint 2 millió forinttal támogatta a tantermek és az aula festését. Köszönet Horváthné Nagy Tünde és Tolvaj Andrea kolléganőknek, akik szülői támogatással 2, illetve 1 tanterem festésével támogatták intézményünket. Köszönetet mondott Csepreg Város Önkormányzatának és polgármesterének az oktatás további támogatása miatt. Ennek keretén belül megoldódik az intézmény hangosítása, a tornaterem mosdóinak felújítása, fűtésrendszerének korszerűsítése. A nyár folyamán Szalkayné Sárvári Hajnalka falfestményeivel díszítette iskolánk falait. A kolléganőt ezért a tevékenységéért ajándékkönyvvel jutalmazták. A nyári táborok esetében Benkőné Krizmanich Edina tagozatvezető és zenés csapatának mondott köszönetet.

Megemlítette még az iskola honlapjának, mint hiteles információbázisnak a fontosságát.

Iskolánk alsó tagozata sikeres pályázaton vett részt. A Sió által kiírt pályázatra lelkes kisiskolások szebbnél szebb rajzai készültek el, melynek jutalmaként 12 kisdiák vehetett át a tanévnyitó ünnepségen egy-egy iskolatáskát.

A beküldött rajzok további versenyen is részt vesznek. Az 50 legjobb ötlet alkotói SIÓ ajándékcsomagot, a legszínvonalasabb munkákat beküldő 10 intézmény SióBulit kap (ebből 3 közönségdíj, azaz a három legtöbb szavazatot gyűjtött intézmény kapja).

Szavazni a koszonjuksio.hu honlapon szeptember 16. - október 30. között lehet. Kérjük, segítsék diákjainkat egy-egy szavazattal!

Legfrissebb hírek, rendezvények
Rendezvények
HKSzCsPSzV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Támogatók
ÖKOISKOLA
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség