Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola


Ha ezt az üzenetet látja, akkor a böngészőjében frissítésre szorul a Flash plugin.
Ma 2018. április 24., kedd György, Debóra napja van.

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola honlapján. A nézelődés és az olvasás során betekintést nyerhet intézményünk mindennapjaiba.

Honlapunk érdekes, közérdekű, hasznos információkkal szolgál minden látogató számára, legyen az szülő, diák közelben és távolban egyaránt.

Remélem, hogy iskolánk közösségi értékei, eredményei, sajátosságai felkeltik érdeklődésüket! Intézményünk pedagógusai és az általuk elkészített pedagógiai program a garancia arra, hogy értéket teremtünk. Büszkék vagyunk múltunkra és hagyományainkra, amelyeket a hozzánk járó kisdiákok saját tehetségükkel építenek tovább, ezzel is megőrizve Csepreg város közoktatásának jó hírét.

A közel 70 éves helyi közoktatás alapot képez a nevelés és oktatás területén, hogy tovább folytassuk intézményünk saját arculatának továbbvitelét. Sokoldalúak vagyunk, mert az általános iskolai oktatás mellett fontos helyet biztosítunk a klasszikus zenei műveltség elméleti és igényes hangszeres tudásának elmélyítésére, valamint színjátszó csoportunk is üde színfoltja intézményünknek.

Minden nevelési és oktatási folyamatban legelső helyen a GYERMEK szerepel. Célunk, hogy minden diákunk megtalálhassa a számára legfontosabb területet, amelyben tehetségét kibontakoztathatja. Kiváló kapcsolatra törekszünk a szülőkkel, mert célkitűzéseink csak velük együtt valósíthatók meg.

Ha teheti, válassza a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát Csepregen! Várjuk az Ön gyermekét is egy jól összeszokott és kiváló szakmai pedagógus kollektívával, fejlesztő- és gyógypedagógusokkal, dráma- és zenetanárokkal, korszerű, új épülettel, évente megújuló programkínálattal és sok-sok rejtéllyel, meglepetéssel!

Addig is jó kalandozást kívánok a honlapunkon a személyes viszontlátás reményében!

 

Háromi Jenő igazgató

Legfrissebb hírek, rendezvények
Rendezvények
HKSzCsPSzV
1
2345678
91011131415
16171819202122
23242526272829
30
Támogatók
ÖKOISKOLA
HAT-15-05
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Hirdetés
Fenntarthatósági Témahét